Allt om Valueclick media

Har du en blogg eller hemsida och vill tjäna lite extra pengar på annonser? Då ska du ta kontakt med företaget Valueclick. De är ägare av sajten Pricerunner där du kan jämföra priser på en vara mellan olika butiker i Sverige. De sysslar också med så kallad affiliate marketing och har som målsättning att bli störst i hela landet. De är från början ett amerikanskt företag som grundades redan 1998. I Sverige har de idag cirka 70 anställda där en del arbetar med Pricerunner och andra arbetar med marknadsföring. Du kan ta kontakt med dem på deras hemsida för att bli kund.

En introduktion till vad de gör:

Valueclick är alltså ett företag som arbetar med reklam och marknadsföring online. Detta innebär att du som driver din egen hemsida, blogg eller liknande kan bli kund hos dem och få tillgång till olika annonser. Du väljer själv vilka annonser som du vill visa på din hemsida. Varje gång en besökare på din hemsida klickar på den annonsen via dig kommer du få betalt. Om det är en butik kan du också få en viss procent på det som kunden handlar i webbutiken. Detta är alltså ett sätt att tjäna lite extra pengar vid sidan av på din hemsida.

Varför välja Valueclick?

Det som är bra med ett företag som Valueclick är att du själv har kontroll över vilka annonser som visas på din hemsida. Det är i princip ingen sajt som kan undvika att ha reklam på sin hemsida. Men om du inte lägger ner tid på detta så kan vilka annonser som helst visas. Det är bättre att ha anpassade annonser som passar för just din målgrupp. Då är det också större chans att de klickar sig vidare på länken. Valueclick är ett internationellt företag, vilket innebär att de samarbetar med kunder över hela världen. Detta innebär stora valmöjligheter för dig.